Kookschool brood en banket

ISBN: 9789021565552

Auteurs: Rodolphe Landemaine

Publicatiedatum: 03-08-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: VBK Media

Login voor het inkijkexemplaar

Kookschool Brood en Banket is het prachtig uitgevoerde basisboek voor broodbakkers. Het kookboek bevat uitgebreide, helder geschreven hoofdstukken over de belangrijkste ingrediënten, technieken, materialen en basisdeeg. Elk recept zit boordevol uitleg, en de stokbroden, focaccia’s, brioches en bagels zijn stuk voor stuk goed te maken dankzij de kraakheldere stap-voor-stapfotografie. Met dit nieuwe grootse deel uit de Kookschool reeks haalt iedereen de warme bakker in zich naar boven!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever