Koken met zeewier en zilte groente

ISBN: 9789021569536

Auteurs: Toine Wilke, Bart van Olphen

Publicatiedatum: 02-07-2018

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: VBK Media |

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Koken met zeewier en zilte groenten is het kookboek van Toine Wilke. Nasi goreng met wakame, pasta carbonara met zeespaghetti en poké bowl met zeekraal: zeewier en zilte groenten bieden oneindig veel culinaire mogelijkheden. Ontdek hoe je op een simpele manier je maaltijd kunt opleuken met deze gezonde, duurzame en heerlijke producten uit zee en duin. Met basisinformatie over aankoop, bereiding, bewaartips en andere seacrets, zodat je thuis snel aan de slag kunt. Met fotografie van David Loftus.Toine Wilke a.k.a. Toine de Zeewierman zet met Sea Green zeewier en zilte groente op de kaart. Hij werkt samen met Bart van Olphen en Fish Tales.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever