Eten van Jimmy's Farm
ISBN: 9789021580692
Auteurs: J. Doherty
Publicatiedatum: 04-11-2006
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Kosmos Uitgevers B.V. | Imprint: Kosmos Uitgevers
Jimmy Doherty werd geboren op het prachtige platteland van Essex en is al zo lang hij zich kan herinneren een groot liefhebber van de natuur en het boerenleven. In 2003 besloot hij om zijn eigen varkensboerderij met zeldzame rassen te beginnen. Zijn beslommeringen warden gefilmd door de BBC. Hij woont en werkt nog steeds op de boerderij met zijn vriendin, pakweg driehonderd varkens, vier koeien, vijftien schapen, twee honden, twee katten, honderd kippen en te veel vossen.
Eten van Jimmy's Farm viert het plattelandsleven en spoort aan tot meer betrokkenheld bij het voedsel op je bord.
Het bidet ruim tachtig recepten voor traditionele boerengerchten. Ook vind je informatie over het verzamelen van voedsel in de natuur, kippen houden, je eigen sla kweken, een wandelstok maken, eetbare bloemen koken en nog veel meer.
Dit boek brengt je van het boerenerf via de achtertuin naar de velden, bossen, het platteland en daarna terug naar de keuken om een feestmaal te maken van voedsel uit de natuur, zelfgekweekte ingredi en en plaatselijke producten. Een keuken is niet echt nodig, want veel recepten zijn speciaal bedoeld voor een picknick of voor op de barbecue of een open vuur, zodat je extra kunt genieten van de vrije natuur. En of je nu in de stad woont of op het platteland, de dromerige, landelijke levensstijl die dit boek uitstraalt, laat je gegarandeerd proeven van het geode leven. Bekend van het RTL 4-programma Het roer om...
Eten van Jimmy's Farm viert het plattelandsleven en spoort aan tot meer betrokkenheld bij het voedsel op je bord.
Het bidet ruim tachtig recepten voor traditionele boerengerchten. Ook vind je informatie over het verzamelen van voedsel in de natuur, kippen houden, je eigen sla kweken, een wandelstok maken, eetbare bloemen koken en nog veel meer.
Dit boek brengt je van het boerenerf via de achtertuin naar de velden, bossen, het platteland en daarna terug naar de keuken om een feestmaal te maken van voedsel uit de natuur, zelfgekweekte ingredi en en plaatselijke producten. Een keuken is niet echt nodig, want veel recepten zijn speciaal bedoeld voor een picknick of voor op de barbecue of een open vuur, zodat je extra kunt genieten van de vrije natuur. En of je nu in de stad woont of op het platteland, de dromerige, landelijke levensstijl die dit boek uitstraalt, laat je gegarandeerd proeven van het geode leven. Bekend van het RTL 4-programma Het roer om...
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)