Frozen yoghurt

ISBN: 9789022329498

Auteurs: Constance Lorenzi Mathilde Lorenzi

Publicatiedatum: 15-04-2014

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen

Frozen yoghurt is al een tijdje hot in tal van wereldsteden. Het is een bevroren dessert op basis van yoghurt, vaak gemengd met vers fruit, chocolade of nootjes en gecombineerd met een fruitige of crunchy topping verovert nu ook onze contreien. Wie verse frozen yoghurt heeft geproefd, is direct verkocht en wil meer van dat.Dat is perfect mogelijk met dit prachtige boek op de keukentafel. Maak je frozen yoghurt natuur, vanille, karamel of chocolade en combineer met een fruitcoulis of een heerlijke topping. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je beginnen met de varianten: met mango-limoen, met banaan-hazelnoot met koekjesdeeg of cheesecake Moet je op je lijn letten, gebruik dan yoghurt met 0% vet. Griekse yoghurt is ook een goeie basis, net als sojayoghurt. Met frozen yoghurt kun je ook een heerlijke milkshake of lassi maken. En heb je nog yoghurt over, kijk dan naar het laatste hoofdstuk in dit boek: daar vind je het lekkerste gebak ooit met yoghurt.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever