Glutenvrij koken en bakken
ISBN: 9789022330036
Auteurs: Frederique Jules Jennifer Lepoutre Mitsuru Yanase
Publicatiedatum: 15-08-2014
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen
Meer dan 65 heerlijke recepten zonder glutenWie kampt met een glutenallergie of -intolerantie moet zijn voedingspatroon vaak volledig omgooien. En dat is moeilijk, omdat het niet voor even maar voor je hele leven is. Maar één ding staat vast: ook wanneer je glutenvrij moet eten, kun je ervan genieten. En met dit boek vol heerlijke recepten lukt dat zeker.Leer de verschillende glutenvrije bloem- en meelsoorten kennen en bak er brood, bananencake, muffins met peer en amandel, madeleines of browniesmee. Serveer als voorgerecht gemarineerde zalm met quinoa, lenterolletjes of quiche met gerookte eendenborst en gekaramelliseerde prei. Ga als hoofdgerecht voor kalfsragout met zwarte rijst, Californische pizza, gnocchi met salie of gebakken kabeljauw met citroenrijst. Is er nog plaats voor een dessert? Een stukje cheesecake, een punt polenta-sinaasappeltaart of de ananas-mangocrumble zijn aanraders.Dit is 100 procent glutenvrij genieten, voor het hele gezin!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)