Boerenkool, superfood van bij ons

ISBN: 9789022331934

Auteurs: Sophie Dupuis-Gaulier Florence Solsona

Publicatiedatum: 15-09-2015

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen

Superfood hoeft echt niet van de andere kant van de wereld te komen of buitensporig duur te zijn, het groeit gewoon op onze velden. Het is... boerenkool, of met een hippere Engelse term kale. Vanwege haar nutritionele rijkdom wordt boerenkool ook wel beschouwd als de koningin onder de bladgroenten. En je kunt er heel wat meer mee bereiden dan stamppot. Een rijkdom aan recepten vind je in Boerenkool, superfood van eigen bodem: Boerenkoolcrackers, Boekweitfl ensjes met boerenkool, tomaat en champignons, Pizza boerenkool-geitenkaas, Cannelloni met boerenkool en ricotta, Rode curry met kip en boerenkool... Leve de winter, leve de boerenkool!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever