Het borstkankerkookboek

ISBN: 9789022332689

Auteurs: Mohammed Keshtgar, Emily Jonzen

Publicatiedatum: 03-08-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen |

In België ontwikkelt één vrouw op negen tijdens haar leven borstkanker, jaarlijks worden er meer dan 10.000 nieuwe gevallen gediagnosticeerd. Borstkanker is wereldwijd veruit de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat een gezond voedingspatroon het risico op de ziekte kan verminderen en de overlevingskansen van de patiënte kan verhogen.In 'Het borstkankerkookboek' verwerkt de Londense borstkankerspecialist Mo Keshtgar de laatste wetenschappelijke studies over borstkanker en voeding. Hij geeft advies over welke voeding je het best mijdt, met mate eet of net méér, en biedt je simpele suggesties om deze veranderingen toe te passen in je dagelijks leven. De verleidelijke verzameling van meer dan 100 recepten omvat ontbijt, soepen, salades, vis en schaaldieren, gevogelte en vlees, vegetarische gerechten, lekkernijen en drankjes. Bovendien is elk gerecht afgestemd op de mogelijke bijwerkingen tijdens of na de behandeling.Professor Mo Keshtgar is oncologisch chirurg aan het Royal Free Hospital en University College in Londen. Hij specialiseerde zich in borstkanker en verwierf autoriteit met zijn baanbrekende behandelingen en zijn studies naar de oorzaken van de ziekte. Hij schreef dit boek met een team van deskundigen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever