#LNFairfood

ISBN: 9789022332979

Auteurs: Ellen Kegels

Publicatiedatum: 05-10-2016

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen

Login voor het inkijkexemplaar

Nadat ze er zelf volop mee had geëxperimenteerd in haar eigen eetpatroon en overtuigd raakte van de kracht van superfoods is Ellen Kegels klaar voor een nieuwe stap als onderneemster. In het najaar van 2016 lanceert ze haar eigen fairfood-lijn met de superfoods quinoa, canhihua (miniquinoa), macapoeder, gepofte amarant én de #lnfairfoodtruffel – een heerlijke 100 % raw chocoladetruffel. De producten worden duurzaam geteeld door Peruviaanse boeren, die er een eerlijke prijs voor krijgen. En daar hoort natuurlijk een DIY-boek bij: #LNFairfood.Het vertelt het verhaal van de Peruviaanse eetcultuur, waarbij ingrediënten als (zoete) aardappel, avocado, limoen, pepertjes en vis centraal staan, en belicht de gezondheidsvoordelen van superfoods als rauwe cacao, quinoa en bijenpollen Dat alles wordt uiteraard gevolgd door lekkere recepten uit de keuken van Ellen. Wat denk je van een sapje als Bloody licious, Ellens granola, een Spicy pumpkin-quinoasalade, LNCeviche of Pudding van miniquinoa met saffraan en rood fruit? Het recept van de #lnfairfoodtruffel krijg je er gratis bij.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever