Van bouillon tot soep

ISBN: 9789022337158

Auteurs: Drew Smith

Publicatiedatum: 18-08-2020

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen | Imprint: Manteau

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Bouillon is het geheim van een goede soep.Daarom begint Van bouillon tot soep met de basis. Toegegeven, bouillon zelf maken vergt tijd, maar die tijd heeft de bouillon nodig, niet jij. En het is zeker geen verloren tijd, want in de praktijk ben je met meer dan één maaltijd bezig. Je maakt gebruikt van restjes – afsnijdsels van groenten, botten, graten… – dus zero waste is hier geen loos begrip.Bouillon is een heerlijke basis voor sauzen en stoofpotjes. En gezond is hetook: bouillon zit vol essentiële voedingssto en – collageen, aminozuren,mineralen, spoorelementen. Het is bijvoorbeeld bewezen dat kippensoephelpt wanneer je zwaar verkouden bent.Met de zes bouillons in dit boek – twee groentebouillons, kippenbouillon,runderbouillon, visbouillon en zeewierbouillon – kun je de heerlijkstesoepen bereiden: knolselderij-venkelsoep, zomerse boerensoep, kippensoepmet pasta, echte borsjtsj, Thaise krabsoep met citroengras, misosoepmet twee soorten paddenstoelen…Klassiekers en verrassende recepten voor alle seizoenen,mét foto’s waaruit je de soep zo zou willen oplepelen.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever