Bakken met zuurdesem

ISBN: 9789022337769

Auteurs: Bryan Ford

Publicatiedatum: 16-02-2021

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen | Imprint: Manteau

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Leer hoe je zelf thuis heerlijke, creatieve zuurdesembroden bakt. Niets heerlijker dan een huis waarin de geur van zelfgebakken brood zich verspreidt. Maar hoe begin je eraan? In Bakken met zuurdesem legt Bryan Ford je haarfijn uit hoe je met je zelfgemaakte zuurdesemstarter kunt bakken. En dan is het aan jou en je handen, want hoe meer je het in de vingers krijgt, hoe fijner je het zult vinden om je eigen zuurdesembrood te bakken. En nee, het resultaat hoeft er niet perfect uit te zien. Het hoeft ook niet altijd het traditionele rustieke brood te zijn. Met zuurdesem kun je evengoed creatief te werk gaan. Bak je eigen volkorenbrood, ciabatta, bagels, pizza, focaccia, kaasbroodjes… en geniet van het broodbakken en het resultaat. In Bakken met zuurdesem vind je:• alles wat je moet weten om je desemstarter aan de praat te krijgen• gedetailleerde stap-voor-stapinstructies voor alle meng-, rijs- en baktechnieken• originele broodrecepten geïnspireerd op de wereldkeuken Bakker en instagrammer Bryan Ford (artisanbryan.com; @artisanbryan) weet met zijn uitnodigende, niet-traditionele benadering iedereen enthousiast te maken om thuis brood te bakken. Zijn Hondurese roots, zijn passie voor de Latijns- Amerikaanse cultuur en zijn jeugd in New Orleans vormen daarbij een bron van inspiratie.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever