Julie bakt hartig en zoet

ISBN: 9789022338124

Auteurs: Julie Van den Driesschen

Publicatiedatum: 14-10-2021

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen

Login voor het inkijkexemplaar

‘Dit bakboek draait niet om de perfecte afwerking, moeilijke technieken of het aantal calorieën. Het draait om het herbeleven van mijn herinneringen aan lekker eten, en dan in het bijzonder de eenvoudige, zoete baksels uit mijn jeugd. Ik wil je graag mijn passie voor het bakken in al zijn eenvoud en het plezier in de keuken laten (her)ontdekken. Focussen op de smaak en de afwerking nonchalant houden, dat is de kunst. De recepten zijn gebaseerd op smaken uit mijn kindertijd, notities uit het receptenboekje van mijn grootmoeder en nieuwe baksels die ik in de loop der jaren ontdekte. Allemaal recepten waar ik zelf op terugval afhankelijk van het goestingske in huis of de gelegenheid.’ Met Julie bakt – hartig en zoet maak je zonder moeite de lekkerste taarten, cakes, koekjes, mousses en broodjes, maar ook hartige vis- of vleesgerechten. Een bakboek met alleen maar haalbare recepten die je maar al te graag opnieuw wilt maken. De kunst van de eenvoudige patisserie, boordevol smaak, zonder stress in de keuken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever