Wat schaft de put?

ISBN: 9789022340783

Auteurs: Jeroen Van Vaerenbergh

Publicatiedatum: 31-10-2024

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen | Imprint: Manteau

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Run een zero waste keuken zoals de neanderthalers 45.000 jaar geleden. Ga wildplukken met de jagerverzamelaars in het bos. Licht het deksel van Romeinse en middeleeuwse potten en ontdek dat culinaire buzzwoorden als zuurdesem, amandelmelk en vissaus niet meer zijn dan een echo van het verleden.Niemand geeft je meer zin in oude kost dan De Foodarcheoloog, Jeroen Van Vaerenbergh. Fans van Het verhaal van Vlaanderen kennen hem als dé specialist van onze eetgeschiedenis.In zijn debuut Wat schaft de put? graaft hij nog dieper in ons culinaire verleden en toont hij hoe de inzichten van onze voorouders ons kunnen inspireren om gezonder en duurzamer te gaan leven.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever