Anoniem aan tafel

ISBN: 9789022342053

Auteurs: Werner Loens

Publicatiedatum: 18-09-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen | | Imprint: Manteau

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Meer dan 30 jaar culinaire geschiedenis van de Lage Landen.Bijna veertig jaar lang bewandelde Werner Loens voor de Michelingids wereldwijd culinaire wegen. Twee restaurantbezoeken per dag, 20.000 rapporten, 8.500 maaltijden in meer dan 20 landen. Nochtans deed niets vermoeden dat zijn plek niet aan het fornuis zou zijn, maar aan tafel. Vaak alleen, altijd anoniem.Over fel bevochten sterren, hemelse gerechten en pijnlijke afknappers. Over het belang van smaak, ambacht, creativiteit en persoonlijkheid in de keuken. Het onthullende verhaal van een Michelin-inspecteur op rust.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever