Amuse & voorgerecht
ISBN: 9789023011897
Auteurs: M.B. Voulon
Publicatiedatum: 29-02-1972
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
AMUSE & VOORGERECHT
DE NIEUWE KEUKEN
Amuse & voorgerecht - de nieuwe keuken staat vol kleine gerechten die naar meer smaken.
Ana Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en lichte soepen waarmee een diner stijlvol kan worden begonnen!
Allereerst komen amuses als Insalata Caprese fritta of een doperwtjessoep met Hollandse garnaaltjes op tafel, gevolgd door voorgerechten als ravioli met rode biet of een auberginetaartje met geitenkaas, amandel en honing.
Denk aan tapas, mezze en antipasti voor een tafel vol kleine heerlijkheden die samen een volledige maaltijd vormen.
Om het diner succesvol af te sluiten en het nagerecht aan te kondigen, serveer je een kleine dessertamuse. Eenhapstoetjes als tompoes met sabayon en aardbei, appelkruimel met ricotta en zelfs een petit petit dessert!
DE NIEUWE KEUKEN
Amuse & voorgerecht - de nieuwe keuken staat vol kleine gerechten die naar meer smaken.
Ana Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en lichte soepen waarmee een diner stijlvol kan worden begonnen!
Allereerst komen amuses als Insalata Caprese fritta of een doperwtjessoep met Hollandse garnaaltjes op tafel, gevolgd door voorgerechten als ravioli met rode biet of een auberginetaartje met geitenkaas, amandel en honing.
Denk aan tapas, mezze en antipasti voor een tafel vol kleine heerlijkheden die samen een volledige maaltijd vormen.
Om het diner succesvol af te sluiten en het nagerecht aan te kondigen, serveer je een kleine dessertamuse. Eenhapstoetjes als tompoes met sabayon en aardbei, appelkruimel met ricotta en zelfs een petit petit dessert!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)