Amuse & voorgerecht

ISBN: 9789023011897

Auteurs: M.B. Voulon

Publicatiedatum: 29-02-1972

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.

AMUSE & VOORGERECHT
DE NIEUWE KEUKEN
Amuse & voorgerecht - de nieuwe keuken staat vol kleine gerechten die naar meer smaken.
Ana Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en lichte soepen waarmee een diner stijlvol kan worden begonnen!
Allereerst komen amuses als Insalata Caprese fritta of een doperwtjessoep met Hollandse garnaaltjes op tafel, gevolgd door voorgerechten als ravioli met rode biet of een auberginetaartje met geitenkaas, amandel en honing.
Denk aan tapas, mezze en antipasti voor een tafel vol kleine heerlijkheden die samen een volledige maaltijd vormen.
Om het diner succesvol af te sluiten en het nagerecht aan te kondigen, serveer je een kleine dessertamuse. Eenhapstoetjes als tompoes met sabayon en aardbei, appelkruimel met ricotta en zelfs een petit petit dessert!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever