100 recepten met de blikopener
ISBN: 9789023011996
Auteurs: M.B. Voulon
Publicatiedatum: 07-07-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 446: Koken en apparatuur
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Wie eet er nu uit blik? In 100 recepten met de blikopener vind je honderd geweldige recepten met in elk geval eén ingredient uit blik! Het zijn bekende of verrassende ingrediënten, die nietalleen door het gemak ervan, maar ook door hun smaak een geweldig effect kunnen hebben. Denk ook eens aan blikjes uit het buitenland, om zulke spanriende dingen klaar te maken als bruschetta met pilchards en oregano, zuurkool met confit de canard of soufflé met amarenakersen. Met de inhoud van alledaagse blikken echter, die iedereen wel in de kast heeft staan, kun je in een handomdraai bijvoorbeeld maïspannenkoekhjes en een salade met witte bonen maken. Eten uit blik is gewoon handing, en lekkerder en gezonder dan je denkt!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)