Creme brulee
ISBN: 9789023012689
Auteurs: Isabel Brancq
Publicatiedatum: 15-09-2009
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Crème brûlée is een klassiek nagerecht het wordt over de hele wereld gegeten. Het is verrukkelijk van smaak en er zijn dan ook maar weinig mensen die weerstand kunnen bieden aan de perfecte knapperige karamellaag en de koele, romige crème eronder. Ontdek met dit boek hoe je zelf eenvoudig de heerlijkste crèmes kunt maken, met allerlei bijzondere smaken.
Naast het recept voor de traditionele crème brûlée vind je in dit boek talloze crèmes, met pistache, praliné en choco-peer bijvoorbeeld.
Andere inspirerende desserts zijn crème caramel, een romig toetje met frambozen en een krokante crème brûlée met chocolade.
Naast het recept voor de traditionele crème brûlée vind je in dit boek talloze crèmes, met pistache, praliné en choco-peer bijvoorbeeld.
Andere inspirerende desserts zijn crème caramel, een romig toetje met frambozen en een krokante crème brûlée met chocolade.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)