Van chocoladeglazuur tot roze fondant
ISBN: 9789023012979
Auteurs: Annie Rigg
Publicatiedatum: 01-10-2010
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Hoe maak je nu een perfecte glazuurlaag voor op de taart? Wat voor versiering past er op een verjaardagskoekje? En met welke technieken worden cupcakes eigenlijk zo mooi gedecoreerd?
Heb je ook wel eens voor de etalage van een taartenwinkel gestaan en gewild dat je dat prachtig gedecoreerde gebak zelf zou kunnen maken? In Van chocoladeglazuur tot roze fondant staan indrukwekkende versieringen voor op taart, koekjes en cupcakes. Door de grondige, maar toegankelijke technische uitleg en de vele stap-voor-stapfotos kan het maken van deze versiersels ook in eigen keuken niet meer misgaan!
Heb je ook wel eens voor de etalage van een taartenwinkel gestaan en gewild dat je dat prachtig gedecoreerde gebak zelf zou kunnen maken? In Van chocoladeglazuur tot roze fondant staan indrukwekkende versieringen voor op taart, koekjes en cupcakes. Door de grondige, maar toegankelijke technische uitleg en de vele stap-voor-stapfotos kan het maken van deze versiersels ook in eigen keuken niet meer misgaan!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)