Jam
ISBN: 9789023013167
Auteurs: Ghillie James
Publicatiedatum: 01-05-2011
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 449: Inmaken en conserveren
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Een boek vol tips en trucs om zelf de beste jams, limonades en chutneys te maken. Hoe werkt het geleerproces, en hoe steriliseer je de potten en flessen op een eenvoudige en snelle manier? Ghillie James rekent af met ouderwetse, ingewikkelde manieren van inmaken. Per seizoen beschrijft ze welk fruit en welke groente op zijn best is en hoe je die vervolgens kunt verwerken tot overheerlijke jams, compotes, drankjes en pestos.Dit boek onderscheidt zich door de geweldige inmaakrecepten voor allerhande gerechtjes die je in een pot of fles kunt doen. Bij ieder basisrecept voor bijvoorbeeld een jam, chutney of limonade staat bovendien een recept met de jam zelf, heel handig als je twintig potjes in de kast hebt staan!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)