Wild en gevogelte

ISBN: 9789023013389

Auteurs: Claartje Lindhout

Publicatiedatum: 01-10-2011

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.

In het najaar durven we allemaal weer voorzichtig aan wild te denken. Bij Becht gaat nu dan ook een nieuw kookboek met nieuwe wild-engevogeltegerechten verschijnen.Claartje Lindhout is een jonge kok die laat zien dat wild niet ‘oubollig’ hoeft te zijn, maar ook op een frisse en andere manier klaargemaakt kan worden, getuige bijvoorbeeld gerechten als ‘gebakken wildegansfilet met een frisse wittewijnroomsaus met abrikoosjes en tabouleh’ of ‘salade met kwartel, rode biet en bloedsinaasappel’. Om van ‘gekonfijte konijnenbout’ nog maar niet te spreken
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever