Het grote chocoladeboek

ISBN: 9789023013501

Auteurs: Alba Allotta

Publicatiedatum: 01-02-2012

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Chocolade is wereldwijd het favoriete ingrediënt: chocoladetaart, chocoladekoekjes, chocolade op pannenkoeken, chocolade met pepertjes...alles is mogelijk. Daarom brengen we na Het grote Nutella-kookboek, Het grote pastakookboek en
Het grote Italiaanse kookboek nu ook een chocoladekookboek uit in dezelfde luxe uitvoering met foamomslag. De recepten in dit boek zijn verdeeld in zes verschillende categorieën: desserts, taarten, koekjes, cake en gebak, chocolaatjes en bonbons, fruit met chocolade, dranken, sauzen en glazuren.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever