De Hollandse pot

ISBN: 9789023013990

Auteurs: Claartje Lindhout

Publicatiedatum: 17-10-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Login voor het inkijkexemplaar

Nederland is een klein landje, maar toch heeft iedere provincie haar specifieke gerechten: Gelderse gortsoep, Zeeuwse mosselen, Fries suikerbrood, Haagse bluf. Claartje Lindhout neemt je mee op een culinaire ontdekkingstocht naar de 'Hollandse pot' gerechten volgens oma's recept, met soms een twist van nu.
Zo vind je in dit boek steeds een voor-, hoofd- en nagerecht om een compleet streekmenu uit elke provincie te maken. De recepten zijn helder beschreven en de fotografie van ieder recept vormt een knipoog naar de 17de-eeuwse Hollandse stillevens.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever