The Dutch kitchen

ISBN: 9789023015628

Auteurs: Claartje Lindhout

Publicatiedatum: 15-06-2017

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Digital download

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Al is Nederland maar een klein landje, toch heeft iedere provincie haar specifieke gerechten: Gelderse gortesoep, Zeeuwse mosselen, Fries suikerbrood, Haagse bluf... Claartje Lindhout neemt nu ook de niet-Nederlandstaligen mee op een culinaire ontdekkingstocht langs de Hollandse pot - gerechten naar grootmoeders recept, met een twist van nu.

Uit iedere provincie vind je in dit Engelstalige boek een voor-, hoofd- en nagerecht om een compleet streekmenu te maken. De recepten zijn helder beschreven en de fotografie van ieder recept bevat een knipoog naar de 17de-eeuwse Hollandse stillevens.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever