Najat
ISBN: 9789024586202
Auteurs: Najat Kaanache
Publicatiedatum: 26-09-2019
Publicatiestatus: unspec
Publicatievorm: Hardback
NUR: 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
'Bij het doorbladeren spat de bijzondere fotografie van de pagina's af', uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)