Nigella bijt

ISBN: 9789025425852

Auteurs: Nigella Lawson

Publicatiedatum: 19-10-2006

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Atlas Contact, Uitgeverij | Imprint: Contact

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Nigella Lawson verstaat niet alleen de kunst om voortreffelijk te koken, maar kan daar ook met verve over schrijven. Haar recepten zijn gevarieerd, van eenvoudig en snel tot traditioneel en uitgebreid. Ze geeft recepten voor bij de televisie, voedzame kindermenu's, menu's voor regenachtige dagen, diners voor een tafel vol gasten en recepten voor een 'slow cook weekend'. En wat te denken van een hoofdstuk als Kitschkoken? In Nigella bijt staan haar inmiddels legendarische recepten voor ham in Coca-Cola, de pastei van oma Lawson en de chocoladewolkentaart. Kortom: veel kookplezier!
Nigella Lawson (1960) is een culinaire en literaire sensatie en wordt beschouwd als een van de beste en invloedrijkste food writers van dit moment. Ze geniet een sterstatus als kok, schrijfster en televisie-persoonlijkheid. Haar eerste boek Hoe te eten werd door iedereen bejubeld en werd uitgeroepen tot kookboek van het jaar. Daarna verscheen Voor altijd zomer, Hoe word ik een goddelijke huisvrouw en Feest.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever