Tools for Cooks

ISBN: 9789027426963

Auteurs: C. MacFadden

Publicatiedatum: 01-07-2008

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Spectrum B.V., Uitgeverij Het

Weet je door het immense aanbod van keukengerei, pannen en messen niet meer wat je moet kiezen? Of het nu gaat om een kip roosteren, brood bakken of verse pasta maken, dit deskundige en praktische handboek helpt je het juiste gereedschap te kiezen.

* Meer dan 500 kook- en keukengerei, variërend van basisgereedschappen waar geen enkele keuken zonder kan, tot speciaal gerei dat gebruikt wordt bij nieuwe, modernere kookstijlen.
* Deskundige tips waar je op moet letten wanneer je keukengereedschap koopt.
* Waardevol advies voor het bewaren en verzorgen van de gereedschappen.
* Meer dan 100 kooktechnieken met stap-voor-stapbeelden die laten zien hoe je het gerei moet gebruiken.
* Topkoks laten hun favoriete keukengereedschap zien, en recepten van bekende koks zoals Jamie Oliver en Alain Ducasse.
* Traditioneel gerei naast hedendaags design.
* ‘Waar-te-koop’-overzicht met Nederlandse en Belgische winkels

Christine McFadden is een succesvol Britse culinair auteur met een speciale interesse in productdesign. Alle aspecten van eten interesseren haar. Deze passie wordt ondersteund door haar grote kennis van keukengerei en verschillende kooktechnieken. McFadden heeft verschillende kookboeken geschreven, waaronder De groene keuken en Kookboek voor vetarm eten, die ook in het Nederlands zijn vertaald.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever