Studentenkookboek

ISBN: 9789027433183

Auteurs: M. Tol

Publicatiedatum: 29-02-1972

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Spectrum B.V., Uitgeverij Het

Studentenkookboek - Tips & tricks voor de studentenkeuken Markante juristen en bekende Nederlanders laten zien hoe het er in hun eigen keuken aan toegaat. Wat koken zij het liefst? Koken ze eigenlijk wel zelf? En wat aten ze vroeger toen ze nog student waren? Deze en nog vele andere vragen komen in dit boek aan bod. Daarnaast staat het Studentenkookboek vol snelle, lekkere recepten. De ingrediƫnten zijn niet duur en makkelijk te verkrijgen. Dus je maakt in een mum van tijd indruk op je huisgenoten en vrienden. Daarnaast leer je meer over etiquette. En je krijgt tips voor een handige voorraadkast vol perfecte oplossingen, ook als je studiebeurs nog niet binnen is Merijn Tol is culinair redacteur bij TIP. Daarnaast schrijft ze over eten en drinken in NL20, en diverse andere bladen. Ook is ze foodstylist en cateraar. Van haar hand verschenen onlangs de boeken Proef! Wijn en Proef! Oranjebloesem.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever