2007 Vlaamse editie
ISBN: 9789027445247
Auteurs: D. Aalders W. Jansen
Publicatiedatum: 01-07-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Spectrum B.V., Uitgeverij Het
Culinaire wijzer
Welke producten uit de supermarkt smaken goed? Wat is de beste olijfolie? Welke mascarpone is de beste en welke azijn is meer dan alleen maar zuur? Na het succes met de Nederlandse Culinaire almanak, is er nu ook een Vlaamse versie: de Culinaire wijzer. Hierin worden allerlei culinaire producten uit verschillende Vlaamse supermarkten met elkaar vergeleken. De kwaliteit blijkt niet altijd even goed te zijn en soms ronduit slecht. Daphne Aalders & Will Jansen geven de beste producten een aparte vermelding. Daarnaast biedt deze smakelijke gids keukentips van topkoks en veel leesvoer over lekker eten.
De pers over de Culinaire almanak:
'De Michelingids voor de supermarkt.' de Volkskrant
Daphne Aalders is als culinair journalist actief voor o.a. Ambiance, Bierpassie magazine en Grande. Ze heeft diverse kookboeken geschreven waaronder 66x proeven van Antwerpen, Koken met Fatima en Koken met Quyen.
Will Jansen schrijft voor culinaire (vak) bladen als Misset Restaurant en Miljonair. Tevens is hij hoofdredacteur en uitgever van Bouillon.
Welke producten uit de supermarkt smaken goed? Wat is de beste olijfolie? Welke mascarpone is de beste en welke azijn is meer dan alleen maar zuur? Na het succes met de Nederlandse Culinaire almanak, is er nu ook een Vlaamse versie: de Culinaire wijzer. Hierin worden allerlei culinaire producten uit verschillende Vlaamse supermarkten met elkaar vergeleken. De kwaliteit blijkt niet altijd even goed te zijn en soms ronduit slecht. Daphne Aalders & Will Jansen geven de beste producten een aparte vermelding. Daarnaast biedt deze smakelijke gids keukentips van topkoks en veel leesvoer over lekker eten.
De pers over de Culinaire almanak:
'De Michelingids voor de supermarkt.' de Volkskrant
Daphne Aalders is als culinair journalist actief voor o.a. Ambiance, Bierpassie magazine en Grande. Ze heeft diverse kookboeken geschreven waaronder 66x proeven van Antwerpen, Koken met Fatima en Koken met Quyen.
Will Jansen schrijft voor culinaire (vak) bladen als Misset Restaurant en Miljonair. Tevens is hij hoofdredacteur en uitgever van Bouillon.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)