Whisky en eten

ISBN: 9789027457776

Auteurs: J. Vissering

Publicatiedatum: 01-07-2007

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 447: Wijn en dranken

Uitgever: Spectrum B.V., Uitgeverij Het

Uniek in Nederland: whisky in de keuken Wie whisky zegt, denkt niet direct aan koken. Toch is kok en whiskykenner Jaap Vissering erin geslaagd de unieke smaak van whisky te verwerken in prachtige gerechten. Het boek geeft een extra dimensie aan de whiskybeleving en is dus een must voor de ware liefhebber. Ga mee op een culinaire ontdekkingstocht die leidt naar niet eerder ervaren, unieke en uiterst fraaie smaakbelevingen. Jaap Vissering (1946) is journalist, kok en whiskyconnaisseur. Hij schrijft o.a. voor culinaire uitgaven en levert whisky-culinaire bijdragen aan Whisky Etc. magazine. Als fervent jager schreef hij eerder Het Nederlands Jachtwildkookboek met smakelijke wildrecepten en alle ins-and-outs over de jacht. - Fullcolour whiskyfoto s, in de keuken en op de dis - Het eerste Nederlandse boek over de culinaire kwaliteiten van whisky
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever