Grote wijnhandboek

ISBN: 9789027464736

Auteurs: Jancis Robinson

Publicatiedatum: 06-11-2007

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 447: Wijn en dranken

Uitgever: Spectrum B.V., Uitgeverij Het

<p>D&#233; internationale wijnautoriteit nu in het Nederlands</p><p></p><p>De bekroonde Engelstalige The Oxford Companion to Wine is in 2006 volledig herzien en nu ook in compacte vorm in het Nederlands beschikbaar. Het boek geeft van A tot Z een adembenemende hoeveelheid informatie over alles wat met wijn te maken heeft. Van het oude Griekenland tot de modernste productiemethoden, over wijngebieden, terminologie, geschiedenis, wetenschap, geografie, sociale en culturele aspecten. Het ultieme naslagwerk voor de beginnende en de ervaren wijnliefhebber.</p><p></p><p>[verkoopargumenten]</p><p>* Jancis Robinson geniet wereldwijde faam op het gebied van wijn</p><p>* Nederlandse uitgave onder redactie van Cees van Casteren, tweevoudig Vinoloog van het Jaar en redacteur bij Perswijn</p><p>* Ruim 2.500 trefwoorden</p><p> </p><p>Jancis Robinson is de Grande Dame van de internationale wijnpers. Ze is Master of Wine en columnist voor de Financial Times en tien andere publicaties verspreid over vijf continenten. Robinson is een tv-persoonlijkheid en heeft haar eigen populaire website www.jancisrobinson.com met abonnees uit meer dan 70 landen. </p><p> </p><p>Over de Oxford Companion to Wine:</p><p> Het beste wijnboek ooit gepubliceerd. </p><p>Washington Post</p><p></p><p> Simpelweg het meest complete naslagwerk over wijn dat ooit is, of zal worden geschreven. </p><p>The Weekend Review (Australi&#235;)</p><p></p><p></p>
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever