Les Halles kookboek

ISBN: 9789027496058

Auteurs: Anthony Bourdain

Publicatiedatum: 01-07-2004

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Spectrum B.V., Uitgeverij Het

De Amerikaanse topkok Anthony Bourdain bestiert al jaren een zeer succesvol bistro-restaurant in New York: Les Halles. Zijn kook- en schrijfstijl kenmerken zich door charmante nuchterheid en humor. Hij is wars van poeha en laat dat ook duidelijk merken. In zijn restaurant hoef je niet chique gekleed te zijn en mag je iets te veel wijn drinken. Zijn kookboek staat vol met no-nonsens recepten en tips. De Franse keuken op z n Bourdain s: een combinatie om van te watertanden. De pers over eerder werk van Anthony Bourdain: 'Briljant geschreven, in een ruw soort proza met geweldige zwarte humor en de meest onverwachte wendingen.' - The Evening Standard 'Elizabeth David, maar dan geschreven door Quentin Tarantino.' - A.A. Gill
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever