Voedsel in de tijd van de Bijbel

ISBN: 9789033607011

Auteurs: M. Feinberg-Vamosh

Publicatiedatum: 01-07-2008

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 246: Kookboeken (>12 jaar)

Uitgever: Erdee Media Groep - Uitgeverij de Banier | Imprint: Banier Bv, Uitgeverij De

Was de 'verboden vrucht' uit de hof van Eden echt een appel? Wat is een Petrusvis eigenlijk? Wat zat er in de schotel waar de Heere Jezus tijdens het laatste avondmaal zijn brood in doopte? Dit boek geeft een uniek en uitvoerig overzicht van het voedsel in de tijd van de Bijbel, vergezeld van illustraties en foto's. De schrijver vertelt wat men at en dronk in de tijd van de Bijbel, maar ook hoe het voedsel werd gekweekt, opgeslagen, bereid en verhandeld. U ontdekt niet alleen wat er op het menu stond, maar u krijgt ook inzicht in de rijke, bijbelse symboliek van het voedsel.
Dit boek bevat tevens een unieke verzameling door de Bijbel geinspireerde, eenvoudige recepten. Ontdek dat de Bijbel ook een inspiratiebron voor uw keuken kan zijn!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever