Koken en bakken met de Amish

ISBN: 9789033617621

Auteurs: Mary Maarsen

Publicatiedatum: 21-04-2014

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Paperback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Erdee Media Groep - Uitgeverij de Banier | Imprint: Banier Bv, Uitgeverij De

De Amish staan bekend om hun eeuwenlange tradities.Zo ook op het gebied van koken en bakken. Veel succesvolle recepten worden al generaties lang van moeder op dochter doorgegeven.Dit handzame boek bevat een verzameling eenvoudig te maken authentieke Amish recepten. Mary Maarsen (zelf Amish) verzamelde de lekkerste recepten. Dat er bij het koken wordt gebruikgemaakt van natuurlijke ingrediƫnten is voor de Amish niet meer dan vanzelfsprekend!Doelgroep: liefhebbers van kokenMary Maarsen-Keim (1943) werd geboren in een Amish gezin in Michigan. Door haar huwelijk verhuisde ze op 27-jarige leeftijd naar Nederland.Mary houdt van bakken en koken en gebruikt daarvoor de recepten die ze van haar moeder leerde.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever