Dumonts kleine Sauzen en dips lexicon
ISBN: 9789036616386
Auteurs: K. Muller-Urban
Publicatiedatum: 01-01-2004
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Rebo Productions
De lekkerste sauzen voor iedere smaak van A tot Z:
* Basissauzen, klassiekers en basisrecepten;
* Talrijke recepten voor vlees, vis, groente, pasta en nagerechten;
* Exotische sauzen en dips, relishes en chutneys;
* Praktische tips: welke saus pas waarbij, Eerste Hulp bij Sausproblemen en keukenlexicon.
* Basissauzen, klassiekers en basisrecepten;
* Talrijke recepten voor vlees, vis, groente, pasta en nagerechten;
* Exotische sauzen en dips, relishes en chutneys;
* Praktische tips: welke saus pas waarbij, Eerste Hulp bij Sausproblemen en keukenlexicon.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)