Dumonts kleine lexicon van pasta
ISBN: 9789036618120
Auteurs: T. Pehle B. Andrich
Publicatiedatum: 01-01-2005
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Rebo Productions
Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! U vindt in dit handzame boek alles over:
* De geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken
* Alles wat u moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta
* Alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni
* Tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta
* Klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld
* De geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken
* Alles wat u moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta
* Alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni
* Tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta
* Klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)