Voorgerechten

ISBN: 9789036618410

Auteurs:

Publicatiedatum: 01-01-2005

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Rebo Productions

Garnalencocktail en huzarensalade; jarenlang de populaire voorgerechten en vaak de enige keuze op de menukaart. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is onze keuken internationaal geworden. Vandaar dit kookboek vol inspirerende voorafjes uit de wereldkeuken; bulgursalade met gegrilde paprika's, mediterrane spinazierol met olijvenpesto en kip Yakitori. Ook heerlijk zijn de soepstengels met parmaham en rucola, of knapperige groenten met Provençaalse dipsaus of hummus. Dus, wat zullen we doen? Nemen we nog een hoofdgerecht, of doen we lekker twee voorafjes?
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever