Laag cholesterol- da's pas koken

ISBN: 9789036618557

Auteurs:

Publicatiedatum: 08-03-2006

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Rebo Productions

Is uw cholesterol aan de hoge kant? Een cholesterolarmdieet kan beangstigend lijken, maar met deze smakelijke recepten hopen wij u te inspireren uw eetgewoontes op de lange termijn te veranderen en toch gewoon van uw eten te genieten! Creatieve recepten voor lamsvlees, rundvlees, kip en vis, maar ook voor geweldige groentesoepen en zelfs desserts zullen u doen opkikkeren en kleur geven aan het dieet. Wie zegt dat rood vlees niet mag? Proef ons rundvlees met oregano en citroen met geroosterde kalebas of, nog lekkerder, lamscurry met linzen. Op je cholesterol letten betekent niet dat je alle goed vullende maaltijden en interessante uitheemse gerechten hoeft te laten staan. Probeer de kipspiesen met tabouleh of de varkensfilet met witte bonen en tomaten op Creoolse wijze. En vergeet de desserts niet! Laag cholesterol kijkt naar de mogelijkheden, niet de beperkingen, van een gezond dieet.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever