Joods

ISBN: 9789036619936

Auteurs:

Publicatiedatum: 01-07-2007

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Rebo Productions

De joodse keuken is veel meer dan alleen een keuken, hij herbergt vele tradities. joodse mensen houden zich aan talrijke regels en voedselwetten die veelal uit eeuwenoudeHeilige teksten komen. Joodse gemeenschappen leven verspreid over de hele wereld. daarom zijn joodse gerechten totaal verschillend. In dit deel van de da’s pas koken - serie wordt de joodse keuken helder uiteengezet. Een selectie uit de lekkerste gerechten komt voorbij: wat denkt u van een geroosterde-bietensalade met balsamicoazijn en dille; Perzisch lamsgerecht met gedroogd fruit en als afsluiter Servische appelcake?
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever