Complete keuken 1000 recepten
ISBN: 9789036620147
Auteurs: S. Mercier
Publicatiedatum: 02-11-2007
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 446: Koken en apparatuur
Uitgever: Rebo Productions
De duizend recepten uit dit boek zijn afkomstig van de beste tafels van Frankrijk: een uitgebreid team van chef-koks vertrouwen u hun eenvoudigste recepten toe, en geven praktische adviezen die onmisbaar zijn om deze gerechten thuis te kunnen maken. De fotos zijn getrouwe weergaven ervan.
Deze recepten zijn dan wel gemakkelijk te bereiden, maar ze hebben allemaal net dat beetje extra, waarmee u iets meer culinaire rijkdom en geluk in uw dagelijks leven brengt: de combinatie van een rustiek gerecht met een verfijnd hapje, de functie van kruiden of specerijen, of een decoratiesuggestie voor een fraaie afwerking van uw gerecht.
Toch zijn alle recepten te bereiden met ingrediënten die u bij de traditionele kruidenier of supermarkt kunt vinden. Als een gerecht een product bevat dat moeilijker te vinden is, dan wordt er een vervangend product bij vermeld. Bespaar bij het koken echter nooit op de ingrediënten: de goede keuken bestaat immers uit details! Bon appetit!
Deze recepten zijn dan wel gemakkelijk te bereiden, maar ze hebben allemaal net dat beetje extra, waarmee u iets meer culinaire rijkdom en geluk in uw dagelijks leven brengt: de combinatie van een rustiek gerecht met een verfijnd hapje, de functie van kruiden of specerijen, of een decoratiesuggestie voor een fraaie afwerking van uw gerecht.
Toch zijn alle recepten te bereiden met ingrediënten die u bij de traditionele kruidenier of supermarkt kunt vinden. Als een gerecht een product bevat dat moeilijker te vinden is, dan wordt er een vervangend product bij vermeld. Bespaar bij het koken echter nooit op de ingrediënten: de goede keuken bestaat immers uit details! Bon appetit!
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)