Dumonts kleine chocolade lexicon
ISBN: 9789036624312
Auteurs: T. Pehle
Publicatiedatum: 20-11-2008
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Rebo Productions
De fascinerende en veelzijdige wereld van Chocolade.
- Een overzicht van de beste chocoladeproducten: van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste chocoladecreaties
gemaakt van de beste cacaobonen, en van de lekkerste drinkchocolade tot de mooist vormgegeven pralines.
- Alles over cacao: de soorten, de geschiedenis en de verwerking.
- Tips voor het beste genieten en de fijnste recepten.
- Een overzicht van de beste chocoladeproducten: van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste chocoladecreaties
gemaakt van de beste cacaobonen, en van de lekkerste drinkchocolade tot de mooist vormgegeven pralines.
- Alles over cacao: de soorten, de geschiedenis en de verwerking.
- Tips voor het beste genieten en de fijnste recepten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)