Eenvoudige gerechten

ISBN: 9789036630122

Auteurs:

Publicatiedatum: 15-10-2011

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken

Uitgever: Rebo Productions

Heeft u het vak niet geleerd aan een beroemde kookschool? En wilt u toch een feestelijke, verfijnde of huiselijke maaltijd bereiden? Geen paniek! Voortaan kunt u zich wagen aan 1001 verschillende gerechten. Dankzij dit boek vol duidelijke recepten zet u in een handomdraai een carpaccio van schelvis en avocado, bruschetta met tuinbonen, struisvogelbiefstuk met rode uien, saltimbocca of Sint-Jakobsschelpen in kokossaus op tafel. Tiramisu, kersencake of gegratineerde perziken vormen het zoete en feestelijke sluitstuk van uw diners.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever