Salades

ISBN: 9789036631778

Auteurs:

Publicatiedatum: 19-08-2013

Publicatiestatus: verlopen

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Rebo Productions

Login voor het inkijkexemplaar

In de Italiaanse keuken is niets ingewikkeld, als je de basisingrediƫnten in huis hebt: olijfolie, grof zeezout, zwarte peper, basilicum, rozemarijn en Parmezaanse kaas, dan maak je van ieder willekeurig ingrediƫnt een verrukkelijk gerecht. De smaak van het vlees, de vis of de groente blijft behouden en wordt versterkt, wat maakt dat de Italiaanse keuken nooit verveelt.

Je zal, als je het nog niet bent, waarschijnlijk verliefd worden op de puurheid van de Italiaanse keuken. Buon Appetito.

Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever