Myllymäki Vis & schaaldieren

ISBN: 9789036636568

Auteurs: Tommy Myllymäki

Publicatiedatum: 24-06-2019

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Rebo Productions

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten, zoals in room gebakken koolvis met tomatenvinaigrette en zalm met prei en rodewijnsaus. Je vindt ook recepten met wat meer exclusieve ingrediënten, zoals gepocheerde tarbot met viseitjes in wittewijnsaus en oesters met ponzu en sesamolie. Sommige gerechten hebben smaakcombinaties die je zelf misschien niet had bedacht en die voor wat meer variatie zorgen bij het koken thuis, terwijl andere echte klassiekers zijn.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever