Het beste van de mediterrane keuken
ISBN: 9789036642316
Auteurs:
Publicatiedatum: 20-05-2021
Publicatiestatus: actief
Publicatievorm: Hardback
NUR: 441: Basis kookboeken, 440: Eten en drinken algemeen, 246: Kookboeken (>12 jaar), 446: Koken en apparatuur, 442: Keuken per land en streek
Uitgever: Rebo Productions
Wie mediterraan zegt, denkt aan schitterende kusten, glooiende heuvelsen stralende zon, maar bovenal: heerlijk eten. De gerechten hebbenhet imago smaakvol, gezond en puur te zijn. Al eeuwen bieden de versegroenten, vis en zeevruchten, vlees, pasta’s en granen inspiratie voorsterrenchefs en thuiskoks. Breng de mediterrane romantiek in huismet vitello tonnato, saltimbocca, paella, coquilles en tajine.Het beste van de mediterrane keuken staat vol specialiteiten – vanklassiek tot modern. Geschikt voor feestelijke diners en om te brekenmet de sleur van de doordeweekse maaltijd. Geniet van het beste vanhet Middellandse Zeegebied. De mediterrane keuken – dat is echtla bella vita.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)