License to grill

ISBN: 9789036642569

Auteurs: Sam Brooks

Publicatiedatum: 02-07-2021

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 441: Basis kookboeken, 446: Koken en apparatuur, 246: Kookboeken (>12 jaar)

Uitgever: Rebo Productions

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

Het is tijd om je schort aan te trekken, het vuur aan te steken en aan de slag te gaan! Of je nu een barbecueparty organiseert voor een groot gezelschap of lekker voor jezelf of met z'n tweetjes, in dit boek vind je tal van BBQ-tips, -klassiekers, en verrassingen, zoals: gemarineerde lamsspiesen, kebabs met kip en mediterrane groenten, op cederhout gerookte zalm, geroosterde bloemkoolsteak, maïskolf met chiliboter, mangosalsa en marshmallow-aardbeispiesjes.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever