Italië: een culinaire reis

ISBN: 9789036649858

Auteurs: Marco Lissoni, Niccolò Lissoni

Publicatiedatum: 05-08-2025

Publicatiestatus: actief

Publicatievorm: Hardback

NUR: 442: Keuken per land en streek

Uitgever: Rebo Productions |

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

In het fascinerende Italiaanse mozaïek van uiteenlopende landschappen en omgevingen zijn het de unieke kenmerken van elk gebied die zorgen voor een rijke variatie aan agrarische en voedingsproducten. Lokale tradities vormen daarbij de basis voor gastronomische hoogtepunten in elke regio.Dit boek is een ode aan de smaken van Italië en is ingedeeld in drie grote geografische gebieden: het noorden, het midden en het zuiden. Elk deel neemt je mee op een smaakreis langs producten en specialiteiten van het betreffende gebied. Laat je meevoeren op 30 culinaire routes – ten minste één per regio – voor een smaakvolle reis door Italië met speciale aandacht voor kwaliteit en traditie. Deze selectie is slechts een beginpunt: een uitnodiging om zelf op ontdekking te gaan, van streek naar streek, proevend van lokale producten en specialiteiten, en om onderweg het ware Italië te ervaren.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever