Expert aan tafel

ISBN: 9789038805917

Auteurs: Hilary Akers

Publicatiedatum: 02-11-2018

Publicatiestatus: unspec

Publicatievorm: Paperback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Singel Uitgeverijen | Imprint: De Arbeiderspers

Bekijk het inkijkexemplaar bij Bol.com.

We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt en de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc’s, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer...
Maar hoe word je dat dan? Je hoeft alleen maar recensies op restaurantsites te lezen om te zien dat het nog niet zo gemakkelijk is. Het boek Expert aan tafel is een bundeling van columns van Hilary Akers die afgelopen jaren verschenen zijn in Het Financieele Dagblad.
Dit boek helpt je met interessante en soms grappige lessen een aardig eind op weg om een culinaire recensie te schrijven. Hoe je beoordeelt, hoe je proeft, hoe je er woorden voor vindt – je leest het in Expert aan tafel.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever