Pret à diner
ISBN: 9789038807935
Auteurs: Estee Strooker
Publicatiedatum: 20-04-2021
Publicatiestatus: aankondiging
Publicatievorm: Hardback
NUR: 440: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Singel Uitgeverijen | Imprint: De Arbeiderspers
Pret à diner is dé persoonlijke gids voor het samenstellen van een menu waarmee je indruk maakt op je gasten. Met de recepten en tips van chef Estée Strooker laat je iedereen optimaal genieten van je culinaire inspiraties.
Hoe plan je de boodschappen en hoe dek je de tafel? Op welke manieren serveer je de gerechten: shared dining of een vooropgezet gangenmenu? Je leert om een menu samen te stellen uit diverse gerechten met verschillende smaken en structuren, natuurlijk het liefst met seizoens- en streekgebondeningrediënten. Bovendien staan in het hoofdstuk ‘Een tweede leven’ recepten waarmee overgebleven ingrediënten van je diner een tweede kans krijgen.
Met behulp van Pret à diner zul je uiteindelijk met een voldaan gevoel zelf aan tafel plaatsnemen, om vervolgens alle complimenten te ontvangen en trots te zijn op je behaalde resultaat.
‘Estée is een power woman die het ambacht van koken met lokale ingrediënten al jaren promoot.’ – london loy
‘Koks die duurzaam koken – veel met groenten, weinig weggooien – er zijn er zoveel die het zeggen te doen. Maar chef Estée Strooker doet het echt.’ – mac van dinther in de Volkskrant
Hoe plan je de boodschappen en hoe dek je de tafel? Op welke manieren serveer je de gerechten: shared dining of een vooropgezet gangenmenu? Je leert om een menu samen te stellen uit diverse gerechten met verschillende smaken en structuren, natuurlijk het liefst met seizoens- en streekgebondeningrediënten. Bovendien staan in het hoofdstuk ‘Een tweede leven’ recepten waarmee overgebleven ingrediënten van je diner een tweede kans krijgen.
Met behulp van Pret à diner zul je uiteindelijk met een voldaan gevoel zelf aan tafel plaatsnemen, om vervolgens alle complimenten te ontvangen en trots te zijn op je behaalde resultaat.
‘Estée is een power woman die het ambacht van koken met lokale ingrediënten al jaren promoot.’ – london loy
‘Koks die duurzaam koken – veel met groenten, weinig weggooien – er zijn er zoveel die het zeggen te doen. Maar chef Estée Strooker doet het echt.’ – mac van dinther in de Volkskrant
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)