Keukenkastje – Ei

ISBN: 9789038808796

Auteurs: Eva Posthuma de Boer

Publicatiedatum: 15-03-2022

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Singel Uitgeverijen | Imprint: De Arbeiderspers

Eén ei, op zondag. Zo was het ooit. Eén ei, zachtgekookt, in een eierdopje. Kopje eraf, zout erop, reepjes geroosterd brood met half gesmolten roomboter. Heilig. Maar wee je gebeente als je dat genot ook op maandag wilde beleven. Niks ervan! Meer dan één ei per week was ongezond.Gelukkig is dat onzalige idee van tafel, en mogen we naar hartenlust eieren eten – zolang ze van blije kippen komen, dat dan wel. Wat is het verschil tussen scharrel, biologisch en vrije uitloop? En tussen een wit en een bruin ei? Een boekje over ei, vol recepten.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever