Zoet deeg

ISBN: 9789038810249

Auteurs: Claudia Damen

Publicatiedatum: 22-10-2021

Publicatiestatus: aankondiging

Publicatievorm: Hardback

NUR: 440: Eten en drinken algemeen

Uitgever: Singel Uitgeverijen | Imprint: De Arbeiderspers

Login voor het inkijkexemplaar

Deze opvolger van Vers deeg biedt de lekkerste zoete recepten voor cakes, koekjes, desserts, taarten en ander zoet deeg. Leer stap voor stap bladerdeeg maken, dat je vervolgens kunt gebruiken voor een tarte tatin, rabarbertaart of palmiers. Gebruik de andere drie basisrecepten voor taartbodems om de heerlijkste taarten te maken, zoals een lemon-meringuetaart of een crunchy karamel-notentaart. Of leef je uit en ga voor een indrukwekkende bananencake van twee lagen met bruineboterfrosting.
Zoet deeg bevat ruim tachtig recepten voor bijzondere en alledaagse gerechten, voor zowel de beginnende bakker die wil leren bakken als voor de meer ervaren bakker die álles zelf wil maken. In het aanvullende basishoofdstuk staan recepten om bijvoorbeeld zelf je eigen roomboter, crème fraîche of slagroomijs te maken.
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)

Besproken in de keuken

    Ook van deze auteur

      Ook interessant

        Ook van deze uitgever