Koken met Irene
ISBN: 9789038922003
Auteurs: Irene Lelieveld
Publicatiedatum: 15-11-2012
Publicatiestatus: verlopen
Publicatievorm: Paperback
NUR: 443: Dieetboeken
Uitgever: Elmar B.V., Uitgeverij
Het succes van Een gezonde eter voelt zich beter wordt vervolgd met De gezonde eter in de eerlijke keuken: koken met Irene. Een boek vol recepten die aansluiten bij de huidige trends van slow-food en eerlijk eten.
Irene demonstreert door middel van veel heldere foto's dat koken met eerlijk voedsel simpel en eenvoudig is. Boordevol tips om makkelijk, gezond, maar bovenal lekker te kunnen eten zonder schuldgevoelens, met meer dan 150 recepten!
Irene Lelieveld is voedingstherapeut en schreef eerder samen met Veronique Hndscheid het succesvolle boek Een gezonde eter voelt zich beter.
Met recepten voor:
Sojavrij
Melk- en lactose vrij
Pindavrij
Notenvrij
Schelp en schaaldieren vrij
Visvrij
Gluten en tarwe vrij
Eivrij
Vegetarisch
Met veel onderwerpen over eerlijk eten, zoals:
*Waar je op moet letten als je boodschappen doet.
*Uitleg over echt gezonde ingrediënten en producten.
*De meest voorkomende voedselallergieën en waarmee je ingrediënten kunt vervangen.
*Ruim 150 recepten voor gezond gebak, brood bakken, broodbeleg, soepen, kruidenmix, ontbijt, lunch en avondeten.
*Wat genetisch gemanipuleerde voeding is en waar je op moet letten.
*Groenten en fruit, hun heilzame werking en hoelang en waar je ze kunt bewaren.
*Wel of geen vlees eten.
*Hoe je zelf een moestuin aanlegt.
*Kruiden zoeken, drogen en thee maken.
*De helende kracht van kruiden en specerijen.
En nog veel meer...
Irene demonstreert door middel van veel heldere foto's dat koken met eerlijk voedsel simpel en eenvoudig is. Boordevol tips om makkelijk, gezond, maar bovenal lekker te kunnen eten zonder schuldgevoelens, met meer dan 150 recepten!
Irene Lelieveld is voedingstherapeut en schreef eerder samen met Veronique Hndscheid het succesvolle boek Een gezonde eter voelt zich beter.
Met recepten voor:
Sojavrij
Melk- en lactose vrij
Pindavrij
Notenvrij
Schelp en schaaldieren vrij
Visvrij
Gluten en tarwe vrij
Eivrij
Vegetarisch
Met veel onderwerpen over eerlijk eten, zoals:
*Waar je op moet letten als je boodschappen doet.
*Uitleg over echt gezonde ingrediënten en producten.
*De meest voorkomende voedselallergieën en waarmee je ingrediënten kunt vervangen.
*Ruim 150 recepten voor gezond gebak, brood bakken, broodbeleg, soepen, kruidenmix, ontbijt, lunch en avondeten.
*Wat genetisch gemanipuleerde voeding is en waar je op moet letten.
*Groenten en fruit, hun heilzame werking en hoelang en waar je ze kunt bewaren.
*Wel of geen vlees eten.
*Hoe je zelf een moestuin aanlegt.
*Kruiden zoeken, drogen en thee maken.
*De helende kracht van kruiden en specerijen.
En nog veel meer...
Bron: Titelbank (ongeredigeerd)